Over Incassoblog

Redactie Incassoblog

Dit blog is een initiatief en staat onder redactie van Juridisch Incassokantoor Geldrop, afgekort JIG. JIG is een kleinschalig kantoor gesitueerd in het centrum van Geldrop, enkele kilometers verwijderd van Eindhoven. Bij JIG werken juristen, secretaresses en backoffice medewerkers. JIG tracht dit blog wekelijks te voorzien van nieuwe data. Het is de bedoeling de komende jaren een gezaghebbend blog op te zetten dat gratis en vrijelijk toegankelijk is en blijft.

 

Service

Onze incasso-dekking is landelijk. Dat betekent dat wij namens ondernemers optreden in heel het land. Het maakt dus niet uit waar u in Nederland als bedrijf of ondernemer gevestigd bent binnen de landsgrenzen dan wel waar u uw vordering hebt uitstaan. Zolang het het binnenlandse vordering betreft, helpen wij u graag verder. Wij doen echter geen buitenlandse incasso. Ook particulieren kunnen niet bij ons terecht.

Incassoblog van JIG

Wij treden op op basis van No Cure No Pay. Voor meer informatie over de speciale vorm van dienstverlening verwijzen wij naar onze bedrijfswebsite.

Aldaar kunt u ook – indien u dat wilt – uw vordering of factuur online ter incasso indienen. Daartoe hebben wij een opdrachtformulier op onze site gezet welke u met enkele clicks kunt invullen en verzenden. Onze juristen gaan vervolgens direct voor u aan de slag, mits u alles voor 16.00 uur online heeft ingediend.

Disclaimer Incassoblog

Voor een goed gebruik van deze blog, raden wij u aan om kennis te nemen van onze disclaimer. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Alles op deze website is gratis raadpleegbaar. Artikelen, nieuwsberichten en Jurisprudentie (rechtspraak) zijn vrijelijk raadpleegbaar. Wij proberen deze site wekelijks bij te werken en te voorzien van updates.