Kantoorinformatie

Kantoorinformatie JIG

JIG incasseert binnenlandse vorderingen van bedrijven of ondernemers. Dat kunnen zakelijke vorderingen zijn richting bedrijven, zelfstandig ondernemers dan wel particulieren. Iedere debiteur/klant behoeft een andere incasso-benadering. Wij treden niet op voor particulieren. Ook doen wij geen buitenlandse incasso. dat pas niet binnen onze No Cure No Pay Incasso-dienstverlening.

Full Service Incassobureau

Wij begeleiden onze opdrachtgevers van A tot Z. Anders gezegd: van eerste sommatie tot en met de deurwaarder en/of executie-traject. Wij ontzorgen u in de minnelijke fase volledig en zorgen dat uw dossier in orde is. Daarnaast controleren wij de kosten van eventueel extern ingeschakelde experts.

Indien nodig of gewenst communiceren wij met uw klant (debiteur) om tot een correcte afwikkeling van het dossier te komen. Dat kan middels een schrijven zijn, een telefoongesprek of het behandelen van juridisch verweer dan wel opzetten van een betalingsovereenkomst.

Alles is erop gericht uw gelden zo snel, goedkoop en effectief mogelijk binnen te halen. En dat via de minst ingrijpende weg voor uw klant alsook minst kostbare juridische route voor u als opdrachtgever.

Optimale Bewaking

Mocht uw dossier onverhoopt doorgeleid worden naar de deurwaarder ten faveure van gerechtelijke incasso, dan communiceren wij als ervaren incasso-partner met betrokken deurwaarders.

Zo weet u dat uw dossier u niet ‘ontgroeit’ en dat enkel de juiste en benodigde stappen door deurwaarders geïnitieerd worden. Wij fungeren als controle-station en controleren ook de kosten van betrokken deurwaarders. U wordt compleet ontzorgd.

Incasso Team

Ons vaste team bestaat uit secretaresses, juristen en officemanagers. De telefoon wordt beantwoord door een van onze secretaresses. Zodra u hebt neergelegd wordt een ervaren incasso-jurist intern vrijgemaakt die u terugbelt om u verder van dienst te zijn. Normaliter gebeurt dit binnen 1-2 uur.

Meestal heeft u een vaste/aangewezen Casemanager zodat u niet telkens andere contactpersonen krijgt. Een casemanager is altijd een ervaren incasso-jurist. 

Legal Partners

Buiten ons vaste team werken wij nauw samen met gerechtsdeurwaarders, recherchekantoren en advocatenkantoren verspreid over het hele land.

Meer informatie op onze bedrijfswebsite.

Check voor artikelen, aanbiedingen of actuele informatie ook onze google bedrijfspagina